Nabídka mláďat

Před rezervací křečíka Campbellova si, prosím, nejprve přečtěte článek Život, bydlení, krmení, kde najdete všechny potřebné informace o jeho péči. Pokud máte zájem o pořízení dvojice nebo skupiny, doporučuji přečíst článek Chov ve skupině. Popisy jednotlivých zbarvení srsti a znaků naleznete v článku Barva, kresba, délka a typ srsti.

holky

kluci

přijímám rezervace na plánované vrhy

Čekací doba se může lišit, někdy i o několik měsíců. Datum odběru mláďat ovlivňuje mnoho faktorů – před vámi může být velký počet zájemců, může se narodit více nebo méně vrhů, a celý proces se může posunout, ať už dopředu nebo dozadu. Platí také, že čím specifičtější máte požadavky (pohlaví, barva, typ srsti, znaky), tím déle obvykle čekáte.

Po narození mláďat nabízím zájemcům z pořadníku mláďata podle pořadí, v jakém se zapsali, a to ve chvíli, kdy mláďatům jsou 3 týdny. V této době už znám jejich zbarvení, pohlaví a povahu, což mi umožňuje napsat detailní popis a nabídnout konkrétní mláďata. Občas se stává, že zájemce, který je na řadě, nevybere mládě kvůli barvě srsti, barvě očí, povaze nebo pohlaví a rozhodne se počkat na další vrh. V takovém případě mohu nabídnout mládě i dalším zájemcům v pořadí, na které by jinak řada přišla později.

Mláďata odchází do nových domovů kolem 5. týdne věku, záleží na jejich váze a na tom, zda odcházejí jednotlivě nebo ve dvojici. 

Abych mohl rozhodnout, do jakého domova mé odchovy poputují, požaduji, abyste s dostatečným předstihem před odběrem mláděte zaslali rozměry a fotografii připravené ubikace. Na fotografii musí být lísteček se jménem křečíka umístěný přímo na ubikaci.